Kirjajoogaa

Kärsitkö niska- ja selkäkivuista? Ovatko lukulihakset jumissa? Tai haluaisitko ehkä enemmän aikaa luovuudelle ja kirjoittamiselle? Tule mukaan kirjajoogaan Kirjagalleria Laterna Magicalle. Kaksi joogaohjaajaamme johdattavat kahden erityyppisen kirjajoogan pariin:

Ke 27.3.2019 klo 17.30 Reetta Linnean kirjajoogaa kirjoittajille, taiteilijoille ja luovan työn tekijöille ja luovuudesta kiinnostuneille. Luovuus tarvitsee tilaa. Ideat syntyvät hiljaisuudessa. Jooga auttaa ammentamaan syvemmältä, irroittaa blokkeja, parantaa ilmaisukykyä ja ohjaa luottamaan omaan ääneen. Terapeuttinen hathajooga sopii aloittelijoille ja haastaa hellästi. Tunti sisältää alkumantrana tekstinlukua, asanaharjoituksen luovilla tauoilla, pranayama-hengitystekniikkaa, syvärentoutuksen ja vapaan kirjoittamisen harjoituksen. Tunneilla ei ole tavoitteita tai päämäärää, vaan harjoituksessa kytketään yhteys itseen ja iloitaan vapaudesta luoda.

Ilmoittaudu Reeetta Linnean kirjajoogaan 27.3. klo 17.30 tästä linkistä.

Ma 1.4 2019 klo 17.30 Viviann Seege: Joogaa lukijoille. 
Kärsitkö niska- tai selkäsäryistä? Onko olosi jäykkä ja kankea? Tule mukaan kirjajoogaan, jossa teemme lempeitä venyttäviä harjoituksia lukulihasten vetreyttämiseksi. Tunti koostuu liikkuvuutta parantavista liikkeistä, jotka soveltuvat kaikille. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Joogaohjaajana fysioterapeutti Viviann Seege.

Ilmoittaudu Viviann Seegen kirjajoogaan 1.4.2019 klo 17.30 tästä linkistä.

Kirjajoogaharjoitus (Kiitos kuvauksesta Reetta Linnea)
– avaa kehoa ja mieltä
– parantaa verenkiertoa ja keskittymiskykyä
– vapauttaa mielihyvähormoneja ja laskee stressitasoa
– hiljentää ajatukset
– parantaa työskentelyasentoa ja liikkuvuutta
– kasvattaa voimaa ja itseluottamusta
– lisää energiaa

Kirjajoogaohjaajina  toimivat Reetta Linnea  ja Viviann Seege.

Jos haluat tiedon tulevista kirjajoogakerroista voit vastata kyselyyn ja jättää yhteystietosi tästä linkistä.

Lisätietoja kirjajoogasta antaa Eira Sillanpää p. 044 283 1212 tai eira@laterna.net