Kirjajoogaa

Kärsitkö niska- ja selkäkivuista? Ovatko lukulihakset jumissa? Tai haluaisitko ehkä enemmän aikaa luovuudelle ja kirjoittamiselle? Tule mukaan kirjajoogaan Kirjagalleria Laterna Magicalle! Tunnit jatkuvat vielä ennen joulua. Jätät yhteystietosi alle ja saat tiedot tunneista suoraan sähköpostiisi!

Järjestimme marraskuussa kaksi testiryhmää, joissa kokeilimme kirjajoogan ideaa ja tilojen toimivuutta. Laterna Magica on antikvaarinen kirjakauppa ja galleria, jossa järjestetään monenlaisia tapahtumia. Ajatus kirjajoogasta syntyi Laternan remontin yhteydessä kesällä 2018. Kirjagallerian edellisten omistajien jäätyä eläkkeelle uudet omistajat Eira ja Tapio tekivät ystävineen useita viikkoja kestäneen remontin, jossa kymmenet tuhannet kirjat vaihtoivat paikkaa ja lihakset olivat kovilla. Joogaliikkeet ja venyttely olivat osa pitkiä remonttipäiviä ja sopivat erittäin hyvin myös kirjagalleriatilaan.

Kirjajoogaharjoitus (Kiitos kuvauksesta Reetta Linnea)
– avaa kehoa ja mieltä
– parantaa verenkiertoa ja keskittymiskykyä
– vapauttaa mielihyvähormoneja ja laskee stressitasoa
– hiljentää ajatukset
– parantaa työskentelyasentoa ja liikkuvuutta
– kasvattaa voimaa ja itseluottamusta
– lisää energiaa

Kirjajoogaohjaajina  toimivat Reetta Linnea  ja Viviann Seege. Demoryhmien tarkoituksena on kokeilla tilojen toimivuutta ja toimia koekaniineina kirjajoogan maailmassa

Jollet päässyt mukaan näihin demoryhmiin, mutta haluaisit kuulla mahdollisista tulevista kirjajoogakerroista voit vastata kyselyyn ja jättää yhteystietosi tästä linkistä.

Toinen demoryhmä järjestettiin tiistaina 6.11. 2018 klo 18. Ryhmä 2 on joogaa kirjoittajille, taiteilijoille ja luovan työn tekijöille ja vetäjänä toimi Reetta Linnea.

Ensimmäinen demoryhmä järjestettiin keskiviikkona 31.10.2018 klo 17.30.  Ryhmä 1 on joogaa lukijoille ja sen vetää Viviann Seege. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta.  Jos niska-ja selkäoireet vaivaavat ja olisit kiinnostunut tästä joogaryhmästä, jätä yhteystietosi alla olevaan linkkiin.

Lisätietoja kirjajoogasta antaa Eira Sillanpää p. 044 283 1212 tai eira@laterna.net